Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dółStrona: 1
TEMAT: set point Susan Salo
set point Susan Salo 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Jakiś czas temu w necie pojawiły się filmiki, trochę mnie to zaciekawiło, ale znalazłam tylko bardzo ogólne i niewiele wnoszące informacje bez dokładnego wyjaśnienia metody i jak ją dostosować do psa. Czy wiecie może gdzie mogłabym sobie o tym dokładniej doczytać? (Spodziewam się, że nie na polskich stronach, więc może być po angielsku).
Gosia
Śmigacz
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: set point Susan Salo 1 Rok, 10 mies. temu  
Edyta

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:set point Susan Salo 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Czytałam to już kiedyś i jeszcze o ile dobrze pamiętam na tym blogu był post w którym pokazany był trening set point na przykładzie Vigo i Sunday. Niestety to za mało żebym sama mogła odpowiednio sobie taki trening przeprowadzić w domu bez porobienia głupich błędów, więc chyba jedynym sposobem jest po prostu zdobycie płytek Susan żeby do końca zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Miałam nadzieję, że może opisała gdzieś swoją metodę w necie.
Gosia
Śmigacz
graphgraph

O:set point Susan Salo 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Sądzę, że jest w necie.
Olga powinna mieć te płyty i moze chciałaby ci pokazać co nie co. Będzie na naszych zawodach, to po zawodach w niedzielę sie z nią umów. Może będzie chciała ci pokazac co i jak, a ty potem pokażesz nam.

Ja będe z Olga na obozie, to też moge ją za język pociągnąć, ale to dopiero w sierpniu.
magda
Moderator
graph
Ostatnio zmieniany: 2010/03/31 13:53 Przez magda.

Do góryStrona: 1